OVER OZZIESWEB

Wie is OzziesWEB?

Mijn naam is Özlem Aytug en ik ben de initiatiefnemer van OzziesWEB – Creative websolutions als antwoord op de eisen van de moderne digitale tijdperk. Naast mijn werkzaamheden als trainer, coach en psychosyntheticus wil ik bedrijven ook helpen aan een goed “IMAGE”. Niet alleen de geest is belangrijk om te ontwikkelen, maar ook de praktisch tastbare kant van een bedrijf of organisatie.

Je uitstraling naar de buitenwereld toe en hoe je dat nu doet in de digitale media is anno 2015 een hele belangrijke bijzaak geworden. Omdat mijn achtergrond in de ICT ligt was OzziesWEB een logisch vervolg om aanvullend dienstbaar te zijn.

Een goedwerkende website is een “MUST HAVE”.

Ik werk samen met een ervaren grafische vormgever, die je logo en huisstijl ontwerpt en een fotograaf voor mooie plaatjes van jezelf en je bedrijf. Op deze manier kan ik een mooi product aanbieden.

 

Ozziesweb.nlspider22

Özlem Aytug

Lokerenpassage 70

5235 KV ‘s-Hertogenbosch

e-mail: info[at]ozziesweb.nl

 

 

OzziesWEB is een bedrijfsonderdeel van Psychosynthese Den Bosch.